Friday, February 16, 2007

Tõmmu, pikk ja trimmis kehaga

... peaks olema üks mees. Jaa. Sest siis sa vastad tavalise, sellise keskmise eesti naise arusaamisele meesideaalist. Tore oleks, kui rahakott oleks ka puuga seljas. Aga see on selline iseenesest mõistetav, eksole.
Seega, ärge heitke eesti naistele ette, et nad itaallasi või hispaanlasi vaatavad. Tõmmusid meha on seal kindlasti rohkem kui eestimaiseid pikki ja tõmmusid. Ja need võetakse ära nigust soojad saiad.
Ah et miks selline jutt? Te kuulake vaid suvalist raadiojaama, lugege suvalist artiklit, kus tibinate käest küsitakse, milline on teie meesideaal. Vastust lugege pealkirast.

Ise olen hele, lühike ja kindlalt ülekaaluline. Seega jääb mulle mõistatuseks: kuda kurat ma kolmat korda abielus olen???

6 comments:

lugeja said...

tere. kõik on õige, ainult et me armastame ja elame koos ikka heledate, lüheldaste ja tümakatega.

Anonymous said...

No järelikult oskad suhelda ja hinge pugeda. ;)

Anonymous said...

no aga miks kõik mehed peavad ideaaliks blondi pikkade jalgadega bimbot, aga abielluvad ikka pehmete ja maadligi tüdrukutega?

Anonymous said...

anonymous

Sest seda blondi nad kätte ei saa.... ;)

Anonymous said...

3 korda abielus? mõned ikka ei õpi vigadest:D

Krafinna said...

Bimbo ei ole naine. Pimbo on asi. Selge, et seda ei taheta. Missa sellest riidepuust ikka koju ostad, kiunub ja ajab karvu. Vahelduseks saad sedasamust ka viilida, niiet peeglist ei pea vaatamagi, kuidas asi liigub.

Pika ja tõmmu mehe omanik. (paksus ei loe, eks?)