Thursday, March 15, 2007

Välismaamees. Parem kui eestimees

Eesti mees on imelik mees. Sest ta ei oska. Ei oska olla. Ei oska istuda, ega astuda. Selline imelik elukas ühesõnada. Mis siis puudu jääb? Ojaa, palju. Nimekiri on pikk: mitteromantilised, ei tee komplimente, ei aita kodustes töödes, ei kasvata lapsi... Aga vat välismaa mees. Vot see on mees. Tõeline selline. Romantikat on nii et tapab, lilled iga päev (deem, mis see maksma läheb), kodus uhab tööd teha nigust mühin jne jne.

Ja nüüd üks pisike intriig. Huvitav, et läti naised arvavad samamoodi. Et välismaa mees on parem. Siit ka ettepanek: eesti mehed võiksid kolida Lätti ja lätimehed Eestisse. Oleks ju välismaa mehed või nii. Muidugi, eestimees oleks tiba paremas seisus, on neid ju vähem, seega lätinaisi rohkem valida ja ka eestinaine oleks paremas seisus, meha ju rohkem.

Niiet, paneks õige passid valmis või nii.

5 comments:

Anonymous said...

Euroopa Liidu abirahadega loome riikide vahelise programmi "Meeste vahetus".
Abifondidest saab doteeritud lillede ostmist jne

Marek said...

jeah. ja eesti naine on nagu sündinud superstaar? oot-oot, las ma mõtlen..?

võistleja nr 1. blond tibi, kellel ajude asemel voolab sisseimetud seemnevedelik ja kelle sotsiaalsed oskused piirduvad mobiiltelefoni omamisega.

võistleja nr 2. kampsunis akadeemiline tädike, kelle jaoks maailm taandub abstraktsiooniks ja kelle ainuke kirg elus on asjadest RÄÄKIDA.

võistleja nr 3. tegus noor tsikk, kes peaks õigupoolest elama angaaris. selleks, et tema ambitsioonid ja ego ära mahuksid.

lihtne valida, onju.

Ti:a said...

tegelikult pole eestimaa mehel midagi viga!
eesti mees kingib naisele palju rohkem lilli, kui näiteks soome mees.
ilma meeldetuletamisetagi. pealegi kui õpid seda ugrimugrilast tunda ja tead,et mokaotsast poetatud " käib ka!" tähendab sama kui latiinode ülevoolav kaunidususeülistus, siis oled oma ja kodumaisega vägagi rahul.
mehi on vaja lihtsalt tundma õppida.

Anonymous said...

mis mõttes kõik naised üldse peaksid jubedalt tahtma romantikat ja lilli? alustagem sellest üldse.

Mummu said...

mina võin käsi südamel öelda, et mul on eesti mees ja oi oi kui vinge mees!! Kingib lilli suvalistel hetkedel, kuulab mind, paneb tähele pisiasju, on natukene armukade, teeb komplimente, imetleb ja jumaldab mind...no see on ainult üks vöike osa temast:) Ja ma olen õnnelik. Elik siis pika jutu kokkuvõte on: ka eestis leidub tõeliselt armsaid meesolevusi:)